Szolgáltatások

  Belföldi és nemzetközi fuvarozás  
  Minden egyes fuvarmegbízást a megrendeléstől az áru kiszállításáig a legnagyobb körültekintéssel bonyolítanak le tapasztalt munkatársaink. A nemzetközi áruszállítást tekintve fő szállítási irányunk Németország (komplett és részrakomány), ezen kívül Ausztria, Svájc, a Benelux Államok és Anglia.
Express fuvarozás
  Speciális igényeknek eleget téve Express fuvarozást is vállalunk.
Fuvarszervezés
  Fuvarszervezőink feladata a komplett, gyűjtőfuvarok és részrakományok szervezése, koordinálása valamint a folyamatos kapcsolattartás partnereinkkel, alvállalkozóinkkal és gépjárművezetőinkkel.
Szolgáltatásainkról
 
2000 óta főtevékenységünk a magyarországi telephellyel rendelkező autóipari beszállítók áruinak pontos, precíz, minőségi szállítása a német autóipari üzemekbe (JUST IN TIME rendszerben).
Szolgáltatásainkkal igyekszünk a megbízók egyedi igényeihez rugalmasan alkalmazkodni testre szabott, szakszerű megoldásokat kínálva szállítmányozási problémáikra.
A partner speditőr cégekkel és megbízható alvállalkozókkal kialakított kiváló együttműködésünk biztosítéka, hogy racionális, költséghatékony megoldást tudunk nyújtani megbízóink számára, ezáltal hozzá tudunk járulni eredményességükhöz. Fuvarkapacitásunk 70%-át ezek a megbízások alkotják.
Korszerű, saját tulajdonú gépjárműparkunk képezi az Európa majd minden országa felé irányuló versenyképes, gyors, pontos és biztonságos árufuvarozás alapját. Járműparkunk megfelel a legszigorúbb európai környezetvédelminormáknak. Vontatóink zajcsökkentettek, az EURO3 és EURO5 emissziós követelményeknek, illetve a CEMT előírásainak is megfelelnek.

A szakmai tevékenység folyamatos magas színvonalát tanúsított E.COM CERT / MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszerünk garantálja.